Цей продукт — можлива причина старіння організму

0
470

Цукор-рафінад не тільки збільшує талію, провокує карієс, а й прискорює процес старіння, як і сонце — показало дослідження дерматологів і дієтологів.

Дієтолог Мішель Шевалле-Хедж стверджує: любов до цукру призводить до того, що в тілі людини з’являються шкідливі молекули під назвою кінцеві продукти глікерування (AGE). Вони пошкоджують колаген та еластин. Антиоксиданти, що допомагають шкірі зберігати здоровий і свіжий вигляд, навпаки, скорочуються при частому споживанні цукру.

За словами дієтолога, багато людей навіть не підозрюють, що споживають цукор разом з хлібом, пластівцями, які вони їдять на сніданок, батончиками, мюслями, спортивними напоями і йогуртами. Тому, скоротивши споживання цукру, переглянувши свій раціон, реально змінити стан шкіри.

А ось доктор Філіп Артемі констатує: все ж якщо порівнювати чинники, які пошкоджують шкіру, сонце стоїть на першому місці. Далі йде генетика. Якщо скоротити споживання цукру, це, безумовно, відіб’ється на організмі, однак не варто очікувати, що зморшки пропадуть прямо на очах, підкреслює він.

Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: