Дієта для шкіри

0
12

Якщо ви незадоволені своїм зовнішнім виглядом, шкіра надто суха, натягнута, в’яла або проблемна, підлікуєте її за допомогою дієти для шкіри — і вже через тиждень ви помітите різницю. Семиденна дієта, яку рекомендує портал Науково-популярні новини для шкіри має гнучкий графік і легко впишеться в ритм вашого життя.

ДЕНЬ 1

Сніданок: 125 мл апельсинового соку, 50 г кукурудзяних пластівців, 150 мл нежирного або знежиреного молока.

Обід: Сендвіч з м’ясом курчати, приготований з 75 г курячого м’яса, 50 г хліба з борошна грубого помелу і 1 чайної ложки низькокалорійного маргарину, 1 баночка фруктового йогурту, 1 яблуко. Напій.

Вечеря: 100 г риби, овочі або зелений салат, 75 г відвареної або печеної картоплі, 100 г свіжого фруктового салату, напої.

ДЕНЬ 2

Сніданок: 125 мл соку грейпфрута, 50 г пластівців з висівок, 150 мл нежирного або знежиреного молока.

Обід: 100 г сиру і салат з ананасів, 25 г хліба з борошна грубого помелу, 2 мандарина, напої.

Вечеря: 100 г білого м’яса курчати, овочі або зелений салат (без обмежень), 75 г відварної картоплі, 1 середній банан, напої.

ДЕНЬ 3

Сніданок: 125 мл апельсинового соку, 50 г пластівців з висівок, 150 мл нежирного або знежиреного молока.

Обід: Сендвіч з шинкою, приготований з 75 г шинки, 50 г хліба з борошна грубого помелу, і 1 баночка фруктового йогурту, яблуко, напої.

Вечеря: 100 г курчати «Тандурі», овочі або зелений салат, 75 г відвареного рису, 150 г свіжого фруктового салату, напій.

Курча «Тандурі»: 2 порції — 2 * 175 г білого м’яса курчати, 1 зубчик часнику, 150 мл звичайного йогурту, 3 столової ложки приправи «Тандурі».

Зробіть надрізи на м’ясі і за допомогою гострого ножа покладіть в них товчений часник. Змішайте йогурт з приправою «Тандурі». Залийте отриманою сумішшю м’ясо і маринують його протягом трьох з половиною — чотирьох годин, періодично перевертаючи курчат, щоб суміш краще вбиралася. Вийміть м’ясо з маринаду і смажте його на грилі протягом 20 хвилин. Весь час поливайте його маринадом, не даючи пригоріти.

Дієта

ДЕНЬ 4

Сніданок: 1 яблуко, 50 г кукурудзяних пластівців, 150 мл нежирного або знежиреного молока.

Обід: сендвіч з ростбіфом (100 г), приготований з 50 г хліба з борошна грубого помелу і 1 чайної ложки низькокалорійної олії, груша або банан, напій.

Вечеря: 100 г риби, овочі або зелений салат, 75 г відвареної або печеної картоплі, 1 баночка фруктового йогурту, напій.

ДЕНЬ 5

Сніданок: 125 мл апельсинового соку, 1 відварене яйце, 25 г підсушених хлібців з борошна грубого помелу і 1 чайна ложка низькокалорійної олії.

Обід: 150 г салату з креветок (дивись рецепт), груша чи яблуко, напій.

Салат з креветок: 2 порції — 50 г рису, 3-4 листа салату-латук, 3 огірки, 2 помідори без шкірки, нарізаних часточками, сік лимона, сіль і перець.

Відваріть рис в підсоленій воді протягом 10 хвилин (поки не стане м’яким). Воду необхідно злити і дати рису охолонути. Тим часом викладіть в салатницю латук, скибочки огірка і помідори.

Перемішайте креветки і рис. Додайте цедру лимона, посоліть і поперчіть. Викладіть масу в салатницю і збризніть лимонним соком.

Вечеря: 175 г печеної картоплі, 75 г запечених бобів, 150 г свіжого фруктового салату, напій.

ДЕНЬ 6

Сніданок — обід: 125 мл яблучного соку, 50 г кукурудзяних пластівців, 150 мл нежирного або знежиреного молока, 1 яйце — пашот, 25 г підсушених хлібців з грубого помелу, напій.

Вечеря: Підсмажений на грилі стейк (150 г), 75 г відвареної картоплі, 2 підсмажених помідора, морква, зелений горошок і гриби (в необмеженій кількості), 150 г свіжого фруктового салату, напій.

ДЕНЬ 7

Сніданок — обід: Половинка грейпфрута, 50 г пластівців з висівок, 150 мл нежирного або знежиреного молока, 150 г свіжого фруктового салату, напій.

Вечеря: Половинка невеликої дині, 100 г пісної шинки, зелений салат, 75 г відвареної картоплі, яблуко або груша, напій.

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: