Потужний овоч для видалення жовчних каменів, лікування артриту і ревматизму

0
1679
  • Напрочуд цілющі рецепти з соку, м’якуша і насіння! Вони ефективніші за багато ліків!

Чорна редька — це сестра маленької червоної редиски. У неї характерний гострий запах і смак, вона стимулює апетит, а в народній медицині вона часто використовується для проблем з печінкою і жовчним міхуром, також і в якості допомоги проти інфекцій впродовж зими.

Древні люди добре знали і цінували лікувальні властивості редису. З самих ранніх часів її використовували в якості засобу для лікування верхніх дихальних шляхів, бронхіту, кашлю і туберкульозу легенів, і вона також рекомендується для усунення запорів.

Редька дуже важлива для жінок і використовувана як їжа, задовольняє потребу організму в мінералах і ферментах, які допомагають омолоджуванню.

Коктейль з соків редьки, моркви і буряка покращує кількість і якість крові і очищає організм, і рекомендується в якості доповнення до зимової їжі і в якості захисту від інфекцій.

Як і чому необхідно вживати чорну редьку?

Ви можете з’їсти свіжу терту редьку, змішану з будь-якою рослинною олією і лимонним соком, в якості салату. Не додавайте сіль, тому що при контакті з сіллю вона стає дуже шкідливою.

Ви можете з’їсти її з медом, це допомагає у разі закрепів, проблем зі шлунком, поганого апетиту, проблем з печінкою, різних плям на обличчі і прищів на шкірі.

Вона допомагає при сечовипусканні і знімає здуття живота, тому вона використовується при захворюваннях нирок і сечового міхура, особливо проти каменів. Для цього ви повинні випити сік чорної редьки (1 столову ложку і 50-100 мл води) вранці натщесерце і ввечері перед сном. У разі кашлю і бронхіту він полегшує відкашлювання.

Чорна редька корисна для посилення функцій органів дихання, кашлю від секреції бронхів і в якості транквілізатора, особливо коли виникають проблеми із запаленням бронхів, кашлем і астмою.

Це відмінний стимулятор для усунення втоми, анемії у дітей і втоми у дорослих. Її сечогінні властивості використовують у боротьбі з болем, викликаним артритом, ревматизмом і подагрою.

У традиційній медицині використовується чорна редька, вона також важлива, як і білий редис. Він містить натрій, калій, магній, вітаміни і інші інгредієнти, які забезпечують його смак і запах.

Сік
Для зцілення ви повинні використати тільки свіжий сік. Впродовж 4-5 днів рекомендується приймати 100-150 грамів соку в день, розділивши їх на декілька прийомів (6-8), після чого ви повинні зробити перерву 2-3 дні. Ви повинні повторювати це лікування впродовж тривалішого періоду, щоб відчути дію чорної редиски.

У народній медицині свіжий сік використовується для лікування невралгії і ішиалгії, протираючи її по шкірі по довжині нервів. Ефект зцілення приходить досить швидко. У сік можна додати трохи теплого молока.

Сироп
Щоб зробити сироп, необхідно нарізати або натерти редьку, покрити її цукром або медом і дати настоятися як мінімум чотири години, а потім злити сироп. Дорослим слід приймати по 2-3 столових ложки і дітям по 1 чайній ложці кожну годину.

Ви також можете приймати по одній столовій ложці кожну годину проти астми і для видалення слизу з горла, трахеї і легенів.

Ви повинні використовувати тільки свіжу редьку, тому що вона втрачає цілющі властивості при зберіганні в нарізаному або натертому стані. Гостріший редис завжди кращий.

Насіння

Подрібнене насіння редису і редьки має протимікробні і протигрибкові ефекти. Як пюре з них використовується для лікування грибкових захворювань на шкірі.

Артрит, артроз, ревматизм і подагра
Натріть корінь чорного редису разом з його шкіркою. Залийте високоякісним білим вином і настоюйте впродовж 14 днів. Щодня струшувати. Процідіть суміш через паперовий фільтр і бережіть в добре закритій пляшці. Випийте 1 чайну ложку кожен ранок натщесерце. Лікування триває 20 днів. Ви повинні повторити це через три місяці.

Для видалення жовчних каменів
Ви не повинні занадто часто вживати редис і редьку, але добре їх їсти, як тільки з’являються інфекції.

Редька використовується, коли є розлади роботи печінки і жовчного міхура, тому що доведено, що терапія соком з чорної редьки прискорює вироблення жовчі, збільшує її течію, руйнує камені і балансує роботу жовчного міхура, який, коли він стискається, штовхає камені, змішані з жовчю, в кишечник, що допомагає зупинити закреп.

Сік чорної редьки омиває жовчний міхур, але перш ніж приймати ліки, ви повинні обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується пити сік чорної редьки кожен ранок натщесерце впродовж двох місяців. У перший день ви повинні випити 1 столову ложку, другий день — 2, третій день — 3, четвертий день — 4, а потім повернутися, поки не доберетеся до 1 ложки.

Якщо вам треба повторити це, ви повинні зробити це тільки за два тижні. Також корисно кожен ранок їсти очищені і нарізані скибочки натщесерце. Ви повинні приймати їх щодня впродовж 2-3 тижнів.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Ця терапія може викликати у деяких людей небажані побічні ефекти. У таких випадках ви повинні негайно припинити приймати чорну редьку. Також редьку не повинні вживати люди, у яких є запалення шлунку.

Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: