Як правильно варити каву: прості правила

0
96

Більшість з нас люблять починати з день з чашечки підбадьорливої і ароматної кави. Щоб вона вийшла дійсно такою, слід дотримуватися простих правил.

1. Для приготування в турці використовуйте каву дрібного помелу.

2. Використовуйте холодну воду, а краще — крижану.

3. Спочатку розігрійте воду в турці і тільки потім насипте туди каву.

4. Якщо хочете кави з якимись добавками, то можна додати їх безпосередньо в турку. Використовуйте за смаком цукор і прянощі.

5. Перед тим як наливати каву в чашки, обдайте їх окропом.

6. У процесі нагрівання кави, на поверхні буде з’являтися світла пінка. Знімайте її і розкладайте по чашках.

7. Коли кава в турці почне підніматися, в останній раз перемішайте її і відразу ж розлийте по чашках.

8. При правильному приготуванні кави в турці, в кожній чашці буде тонка світла пінка, яка буде покривати всю поверхню.

9. Пам’ятайте, що каву, не можна кип’ятити ні за яких обставин.

10. Для приготування кави використовуйте якісну воду, краще відфільтровану або бутильовану.

Вчені з Університету Саутгемптона і Единбурзького університету прийшли до висновку, що вживання кави знижує ризик виникнення онкології.

Раніше вчені говорили, що кава допомагає в захисті від раку шкіри, молочної залози, діабету, легеневих захворюваннях і гіпертонії, а також знижує чутливість до болю.

Однак, слід враховувати індивідуальну реакцію на напій. Серед наслідків надмірного вживання кави називають сонливість, депресію, порушення роботи серця.

Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: