Вчені розповіли про шкоду річкових і морських раків

0
73

Ракове м’ясо легкозасвоюване, смачне і поживне. Холестерин в складі відсутній, що є великим плюсом. Кількість йоду і органічних кислот дозволяє забезпечити організм всім необхідним. Однак вчені розповіли і про шкоду раків, пише INVADERS.

По-перше, потрібно розуміти, що часто ракове м’ясо може бути причиною алергії. Пояснюється це тим, що хімічний склад досить унікальний. Алергічна реакція може розвинутися на будь-який компонент зі складу м’яса раку. Одним з найпоширеніших є білок. Алергія на нього виникає у більшості людей саме після вживання в їжу морепродуктів, риби і раків.

Не варто також вживати раків в їжу тим, хто має непереносимість будь-якого з компонентів з їх складу. Дуже часто дієтологи радять утриматися від активного вживання в їжу м’яса раку тим, хто має серйозні проблеми з щитовидною залозою. Даний пункт фахівці завжди підкреслюють, так як люди, вважаючи, що велика кількість йоду позитивно позначиться на перебігу хвороби, часто вживають в їжу занадто багато.

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: