Дієтологи розповіли всю правду про плавлений сир

0
386

Виявляється, з дієтологічної точки зору плавлений сир може бути кращим продуктом, ніж сир твердих сортів.

Фахівці з США пояснили, яку користь організму може принести його вживання.

Американські дієтологи заявили, що плавлений сир повністю засвоюється організмом людини і містить менше шкідливого холестерину, ніж тверді сири. На додаток до цього плавлений сир практично не містить вуглеводів, що робить його бажаним для вживання людьми, які намагаються схуднути.

Якісний плавлений сир може стати для організму постачальником цілого ряду важливих для здорових функцій мікроелементів — вітамінів A, E і D, кальцію, фосфору. Ці речовини не тільки підтримують хороше самопочуття, а й вкрай сприятливо впливають на зовнішність, покращуючи стан шкіри, волосся і нігтів, виробляючи омолоджуючий ефект.

Також, за словами фахівців, в складі плавленого сиру присутні практично всі вітаміни групи В, отримання яких забезпечує здоров’я мозку і психіки, захищає від депресивних зривів і негативних неврологічних проявів.

Відзначили лікарі та інші переваги товару.

«Плавлений сир містить магній, який служить природним релаксантом, а також молочний білок казеїн, багатий амінокислотами, які дуже необхідні людині для м’язової і мозкової активності», — відзначили дієтологи, підкресливши окремо важливість помірного споживання такого сиру.

Джерело

 

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: