Вчені попередили про шкоду гарячого чаю і кави

0
134

Британські вчені зробили чергове відкриття. Дослідники заявили про шкоду гарячого чаю, кави та інших напоїв і продуктів, висока температура яких убивчо діє на пробіотики, не дозволяючи засвоюватися вітамінам та іншим корисним речовинам.

Раніше багато зарубіжні вчені прийшли до єдиної думки про шкідливість вживання холодної води. Ця звичка чревата простудними захворюваннями, оскільки під час пиття прохолодної рідини відбувається охолодження горла, а також голови і шлунка. Згідно актуальним дослідженням, проведеним експертами з Великобританії, було доведено, що вживання занадто гарячих продуктів несе не менш серйозну небезпеку для організму.

В ході наукових досліджень виявилося, що якщо через годину після вживання кисломолочних продуктів випити, наприклад, гарячого чаю, вся користь буде зведена до нуля. У цій ситуації вітаміни засвоюються тільки на 20%, а чутливі до високих температур кисломолочні бактерії швидко втрачають свої корисні властивості.

Раніше експерти ВООЗ заявляли, що гарячий чай і кава з причини своєї високої температури можуть бути причиною раку стравоходу.

 

 

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: