Вчені назвали найкориснішу консервовану рибу

0
1195

Не дарма всі дієтологи і медики не втомлюються нам повторювати про важливість рибних страв в нашому харчуванні. Адже риба — це незамінне джерело жирних кислот і мікроелементів, які необхідні абсолютно всім органам і системам нашого організму. Адже не дарма серед довгожителів дуже багато любителів риби! Тепер же вчені намагаються знайти той вид риби, який можна назвати найкориснішим. Серед них є такі види, як лосось, форель, тунець, бюджетні варіанти — скумбрія, сардина і оселедець. А тепер вони повнилося ще однієї рибою — сайра.

Вчені провели аналіз рибних консервів і прийшли до висновків, що дійсно цей продукт харчування є відмінним джерелом корисних нутрієнтів, які необхідні нашому організму. Але найбільш корисними з усього достатку рибних продуктів цього сегмента вони назвали консерви з сайри.

Сайра на столі

Фахівці впевнені, що регулярне введення в раціон сайри має масу позитивних аспектів. Наприклад, вона дуже корисна для роботи і профілактики розвитку різних захворювань серцево-судинної системи. Такий ефект спостерігається за рахунок вмісту в ній великої кількості поліненасичених жирних кислот Омега-3.

Ще однією перевагою вживання консервованої сайри є відсутність в рибі небезпечних важких металів, які часто виявляються в консервах з океанічних видів риб.

Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: