Стала відома вся правда про мікрохвильовки

0
181

Вчені розповіли всю правду про мікрохвильовки. Багато людей побоюються використовувати СВЧ-печі в побуті через нібито підвищену небезпеку для здоров’я. Фахівці спростували цю інформацію.

Мікрохвильові печі не руйнують поживні речовини в продуктах. Кількість вітамінів в овочах починає зменшуватися з моменту їх зривання, однак це не говорить про те, що вони не повинні піддаватися термічній обробці. Опромінення не повинно турбувати людей, оскільки компанії-розробники зробили СВЧ-печі з усіма необхідними блокуваннями, інакше їм не дозволили б створювати небезпечні для здоров’я пристрої. Переживати з приводу виникнення онкологічних захворювань через використання мікрохвильовок в побуті просто наївно, — говорять учені.

 

При розігріві їжі СВЧ-печі не утворюють канцерогенів, на газу вони виникають більш інтенсивно, — заявляють фахівці. Шкідливе випромінювання може виникнути при прочинених дверцятах, але їх функціонування припиняється автоматично, коли це необхідно. Таким чином шкоди мінімізується. Чутки про надзвичайну небезпеку мікрохвильових печей перебільшені. Традиційні способи приготування їжі наносять навіть більшої шкоди організму, — говорять учені.
Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: