У звичних продуктах знайдені речовини, що викликають недоумство

0
110

Доктор Стівен Гандріх, кардіолог з Каліфорнії, не радить споживати багато томатів, картоплі та огірків. Як передає The Hindustan Times, в цих овочах міститься білок, що викликає хворобу Альцгеймера. Лікар виявив зв’язок між втратою пам’яті і білками лектинами. Їх можна також знайти в цільних злаках, сої, перці, пророщених злаках, молочних продуктах, пише INVADERS.

Лектини негативно впливають на шлунково-кишковий тракт (ШКТ) і викликають цілий набір проблем, включаючи втрату пам’яті. Колега Гандріха, доктор Том Грінфілд, перевірив ефект, вироблений лектинами на різні групи крові. Його висновок — білки однозначно грають роль в хворобах мозку, хоча і впливають вони на людей по-різному. Багато що залежить від генетики.

Існує підвищений ризик недуг, обумовлений типом крові. Виявляється, лектини, крім шлунково-кишкового тракту (підвищує проникність кишечника), змінюють імунну систему (можливий розвиток аутоімунних реакцій, запалення), кров. Вони здатні заблокувати рецептори інсуліну і вплинути на стан судин, включаючи судини мозку. Також встановлено, що лектини блокують поглинання поживних речовин.

Поділись




Магазин: