Які три продукти у жодному разі не можна мити?

0
815
  1. Курятина
    Багато людей вважають, що перед приготуванням м’ясо потрібно промити під струменем води, щоб позбутися від бактерій. Але правда в тому, що, підставивши курку під струмінь води або опустивши в миску, ви не змиваєте бактерії, зате заражаєте раковину, посуд, робочу поверхню і всі місця, куди могла бризнути вода. Одна з найпоширеніших бактерій на курячому м’ясі — сальмонела. Вона може викликати діарею, жар і біль у животі. Такі симптоми можуть тривати від 4 до 7 днів. Всі бактерії, що живуть на курячому м’ясі, гинуть при температурі 165 градусів, тому мити його немає сенсу.
  2. Яйця
    Яйця, вироблені на фабриці, покривають захисним шаром, який ізолює бактерії і запобігає їх поширенню на інші продукти. Тому ніколи не мийте покупні яйця.
  3. Риба
    Так само, як і в випадку з куркою, миття не вбиває бактерії, а, навпаки, сприяє їх поширенню на інші поверхні.

Джерело

Поділись

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here





Магазин: